Drietoma - Zjednodušená verzia stránok
Nastavenie veľkosti písma
+

Nedeľné popoludnie so seniormi, 18.10.2015

Nedeľné popoludnie so seniormi, 18.10.2015

V dnešnej dobe človek dokáže ovplyvňovať mnohé veci, čo však nezastaví, nespomalí a nijako neovplyvní, je čas. V nekončenom kolobehu sa striedajú za sebou ročné obdobia, ktoré nám svojím priebehom pripomínajú ľudský život. K jari prirovnávame detstvo, k letu mladosť a dospelosť, k jeseni starobu. Jeseň vytvára umelecké diela, ktoré sú ako krásna paleta. Práve preto je najkrajší jesenný mesiac venovaný starším ľuďom. Veď aj človek vo svojej jeseni je nádherným umeleckým dielom.

Tvaroval a formoval ho majster život všetkým dobrým i zlým, čo človeka počas jeho existencie stretlo …. a všetko sa to napokon zúročilo a v živote prinieslo múdrosť, pokoj a vyrovnanejší pohľad na svet.
Pre našich skôr narodených občanov obec Drietoma ako prejav vďaky aj tento rok pripravila špeciálne stretnutie. Konalo sa v nedeľu 18. októbra 2015 v kinosále. Napriek tomu, že viacerým pozvaným zdravotný stav nedovolil zúčastniť sa stretnutia, prítomných bolo približne 80 dôchodcov. V mene obce všetkých pozdravil a na zdravie pripil zástupca starostu obce pán Jaroslav Mego. V programe, ktorý nasledoval, si postupne pozreli vystúpenia, ktoré pre nich pripravili škôlkari, mažoretky, recitátorka Barborka Tóthová, Nezábudky, Drietomský spevokol a pani Emília Bátovská. Nasledoval už tradičný koncert dychovej hudby Drietomanka ako hudobný pokrm, počas ktorého si dôchodcovia pochutili na podávanej večeri a dezerte a komu sa málilo, mohol si hneď zamaškrtiť na malom darčeku v podobe bonboniéry. Dúfam, že každý odchádzal zo stretnutia spokojný a plný zážitkov. A snáď sa naplní želanie, aby všetci mali pevné zdravie, veselú myseľ, veľa úsmevov, elánu a radosti zo života. Nech je ich jeseň života plná farieb, z ktorých každá bude znamenať jedno krásne prežité obdobie ich života. 

Hoštáková M.

Fotogaléria

Fotogaléria

Dátum vloženia: 19. 10. 2015 0:00
Dátum poslednej aktualizácie: 11. 4. 2017 23:41
Autor: Správce Webu